Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Martin Kraus si své soukromí střežil a dlouho se na akcích objevoval sám. Nyní udělal výjimku a na udílení cen TýTý dorazil se svojí dlouholetou přítelkyní Klárou, která už byla skoro jako paní Colombová. Všichni o ní slyšeli, ale nikdo ji nikdy neviděl. Ano, milí čtenáři, Klára opravdu existuje.

"My raději čas trávíme společně, a to jen spolu, a mám dojem, že nám to vyhovuje," řekl Super.cz Martin Kraus, který s Klárou žije již čtvrtým rokem. "Je velice půvabná, okouzlující, jedinečná a já ji velmi miluju," říká zamilovaně český Belmondo, který si z TýTý odnesl cenu za Objev roku.

Jeho láska ho velmi podporuje. "Já mu přeji všechno nejlepší, aby dosáhl co největších úspěchů. Že ho obdivují ženy, mi nevadí, nežárlím. Jsem ráda, že se mu daří," řekla nám půvabná Klára, která už byla prý Martinem čtyřikrát požádána o ruku. "Nechtěla, že prý nejsem dostatečně vyzrálý," dodal s úsměvem Kraus. "Už je, teď čekám jen na tu žádost," uzavřela se smíchem Klára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám