Hlavní obsah
Článek

Překrásné šaty od Beaty Rajské předvedla na udílení cen TýTý Ivana Gottová (48). Moderátorka přiznala, že se s výběrem vždy radí s manželem Karlem Gottem (†80). "Radím se s Karlem, Beatou Rajskou a svým stylistou. Je to kombinace všech," řekla Super.cz Ivana.

To ona tentokrát do výběru obleku Karlovi nemluvila. "Oblek jsem si vybíral sám, Ivanka tentokrát nepomáhala. Nechala to na mně. Zvykla si, že to umím sám výborně sladit dohromady," dodal Gott, který s Ivaninými modrými šaty sladil u obleku kapesníček.

Gott zvítězil v kategorii zpěvák a letos to vůbec nečekal. Poslední dva roky ho v TýTý předběhl Michal David, loni Gott skončil dokonce třetí až za Vojtou Dykem.

"Žádný proslov jsem si nepřipravoval. Přemýšlel jsem, že to bude silná konkurence. Je to otázka technických věcí, jak s tím příznivci umí zacházet. Myslím, že nemám vůbec šanci. Mohl by to být Tomáš Klus, Vojta Dyk, ale určitě si myslím, že vyhraje Michal David," řekl Super.cz Gott jen pár minut před začátkem udílení cen za rok 2012. O dvacet minut později už si pro zrcadlo TýTý kráčel na pódium.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám