Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ondřej Brzobohatý (41) se vždycky cítil spíš jako muzikant než herec. Díky seriálu Gympl s (r)učením omezeným a postavě sympaťáka Adama Kábrta ale dostal cenu TýTý pro nejpopulárnějšího českého herce. "Lidi mají Gympl rádi a mě to samozřejmě těší," řekl Super.cz Ondra.

Bavili jsme se i o tom, že pro herce je důležitý zjev. Ondřejův tatínek, zesnulý herec Radoslav Brzobohatý (†79), byl v mládí také velký krasavec. "Zdědil jsem jeho geny, takže mu za to mohu poděkovat. Ty mužně řezané rysy jsou po něm. A široká ramena také. Z tátovy strany byli v rodině skoro všichni námořníci, a to jsou pořádní chlapi," usmíval se Brzobohatý.

Figuru ale nemá zadarmo jen jako dědictví po otci. "Každé ráno dělám sto kliků, hraju florbal, rád zkouším všechny možné druhy sportů," vysvětlil. Nejraději ale skládá muziku. "Dávám zase dohromady kapelu, budeme koncertovat. Dokonce jsem kvůli tomu založil i nějaké fanouškovské stránky, které mají docela dobrou návštěvnost," pochlubil se.

Reklama

Další články

Načítám