Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo šetří, má za tři. Toto úsloví si jako mantru opakují také v České televizi, konkrétně v pořadu StarDance. Dozvěděli jsme se, že kostymérky přešívají některé taneční kostýmy z předchozích řad na tanečníky v páté sérii.

Naši domněnku zcela veřejně a otevřeně potvrdil Oldřich Navrátil na tiskové konferenci po sobotním premiérovém přímém přenose. Když se ho moderátor Alexander Hemala (71) na tiskovce zeptal, jak se mu tancovalo, tak ze sebe představitel Emila Nádeníčka z Básníků bez zaváhání vyhrkl: „Věděl jsem, že nám to vyjde. Zdědil jsem po tobě smoking, Sašo. Ještě než jsem ho oblékl, tak jsem vevnitř našel obrovský nápis s tvým jménem. To mi jistě přineslo štěstí."

Podle našich informací je běžnou praxí, že zejména pánské oblečení dědí noví účastníci taneční soutěže po těch předchozích. Má to ale zjevně něco do sebe. Zdá se, že Hemalův smoking Navrátilovi opravdu přinesl štěstí, jelikož ho za dobře odtancovaný waltz s partnerkou Kamilou Tománkovou porota chválila.

Reklama

Další články

Načítám