Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka České televize Nora Fridrichová před necelým rokem porodila dceru Dianu, ale už od září se opět vrátila do práce. Připravuje publicistický pořad 168 hodin. Jak to všechno zvládá a jak je možné, že vypadá tak skvěle? Je snad ještě štíhlejší než před těhotenstvím.

"Asi patřím k ženám, kterým od kil navíc pomohlo kojení. Vůbec žádnou dietu jsem nedržela," prozradila Super.cz partnerka sporťáka Roberta Záruby (56). A jak zvládá práci? "Vzhledem k tomu, že dělám týdeník, není to problém. Do práce chodím jen na čtyři hodiny v neděli. Jinak si všechno připravuji doma," vysvětlila.

"A když máme porady, tak jezdím i s malou a na tu dobu ji dám k Robertovi," chválí si, že oba s partnerem pracují pro Českou televizi, kde jí vycházejí všemožně vstříc. "Občas vypomůžou i babičky a uvidíme, jak to půjde, až začne Dianka víc běhat. Zatím to ale zvládám skvěle. Všichni mě strašili, že s dítětem budu v jednom kole a nebudu nic stíhat, ale já ten pocit nemám," uzavřela spokojená maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám