Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Arnold Schwarzenegger (76) je sice špatný manžel, ale dobrý milenec. Své služebné Mildred Patricii Baeně (50), která mu před třinácti lety porodila nemanželského syna Josepha, koupil obrovský dům se čtyřmi ložnicemi a bazénem za 200 tisíc dolarů (téměř 3,5 miliónu korun).

Terminátor se také zřejmě postaral, aby jeho černé svědomí zůstalo pěkně daleko. Dům totiž leží v kalifornském Bakersfieldu. To je asi 160 kilometrů od rezidence, kde Arnie žil se svou manželkou Mariou Shriver (55). Ta se jej kvůli prozrazené nevěře rozhodla opustit.

Schwarzenegger dům koupil asi před deseti měsíci, tedy v době, kdy u něj v domácnosti matka jeho utajovaného dítěte ještě pracovala. Obydlí je od chvíle, kdy byla prozrazena totožnost Mildred, obklopeno novináři, kteří touží s Arnieho exmilenkou udělat rozhovor.

Žena, která se s reportéry odmítá bavit, opustila dobře placené místo v Arnieho domě po dvaceti letech letos v lednu za „dobrých podmínek“. Podle televize Sky News za svou práci pobírala 800 dolarů týdně (13 800 Kč).

Reklama

Další články

Načítám