Hlavní obsah
Článek

Herečka Mahulena Bočanová (57) si pořídila nový přírůstek do domácnosti. Super.cz představila svého nového chlapa, sedm a půl týdne starého bulteriéra Umberta, kterému říká Hubert. "Jsme spolu čtyři dny, a i když jsem mu pořídila pelíšek, spí se mnou samozřejmě v posteli, obtočený kolem mé hlavy," prozradila.

Mahulena už dva bulteriéry měla, Rafa a Bublu, takže má s plemenem, u kterého pes doroste do váhy až padesát kilo, zkušenosti. Za půl roku má v plánu pořídit si ještě jednoho, tentokrát fenku, aby měl Hubert společnost. "Zatím je doma, ale počítám s tím, že nechám postavit venkovní kotec, kde bude moct být, když nebudeme doma," vysvětlila, když pro pejska vybírala nezbytnosti jako obojky, šátečky, kousací hračky nebo mističky v psím obchodě ve smíchovském obchodním centru.

A co se jí na krásně ošklivé rase líbí? "Nikdy se s nimi nenudíte, jsou veselí, zábavní, mají smysl pro humor, ale jsou i velcí ochranáři a to v domě potřebuju. Márinka je z něj také nadšená. Jen ho musím pořádně vycvičit, abych ho zvládala, až vyroste. Budeme chodit na cvičák nedaleko u Unhoště," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám