Hlavní obsah
Článek

Po finále České Miss posbíraly veškerou pozornost jedna z nejsympatičtějších královen krásy vůbec Gábina Kratochvílová (34) a exotická kráska s vietnamskými kořeny Monika Leová (32). Česká Miss World 2013 Lucie Kovandová (19) tak zůstávala doposud v pozadí.

Málo se ví, že pro rodačku z Dolních Kounic u Brna to nebyla první soutěž krásy, které se zúčastnila. Studentka brněnského gymnázia zkusila štěstí i v posledním ročníku soutěže Miss Face, kterou pořádá sexbomba Taťána Makarenko (34). My jsme získali snímky, kde se Kovandová předvádí vyzbrojená ve spodním prádle a v podvazcích. Nejspíš i díky svým skvělým křivkám získala titul Miss Face Internet.

„Lucka si úspěch zaslouží. Je to férový, příjemný a nekonfliktní člověk," nechala se slyšet organizátorka Makarenko a jedním dechem dodala: „Byly jsme spolu v kontaktu před finále České Miss a Lucka do poslední chvíle nevěřila, že se umístí."

Kovandovou letos čeká maturita. Nedávno se také z Brna přestěhovala do Prahy, tak je nasnadě, že o ní nyní více uslyšíme.

Reklama

Další články

Načítám