Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud jste si stejně jako my dosud mysleli, že nejhezčí finalistka SuperStar Tereza Mandzáková je kovanou Slovenkou, chyba lávky. Teď vyšlo najevo, že Terka i její rodiče se hlásí k východoslovanskému etniku - Rusínům.

To překvapilo nejen její fanoušky, ale také přítele Martina Šafaříka, s nímž se dala dohromady během soutěže. Ten aby teď doplňoval znalosti o původu své lásky.

To ale ještě není všechno, co na sebe Tereza prozradila. Další věc, ke které se 'přiznala', je její až posedlost lidovou školou, do které dochází snad od té doby, co se postavila na nohy. Stihla projít všemi možnými obory od klavíru, tanečního kroužku a cimbálu přes zpěv až po folklorní soubor. S muzikou je spjatá od dětství.

Zatím se pilování zpěvu vyplatilo. Uvidíme, jestli ji diváci v neděli, kdy soutěžící tentokrát už zazpívají dvě skladby (Tereza zvolila Proud Mary od Tiny Turner a Valerie od Amy Winehouse), pošlou i do dalšího kola.

Reklama

Další články

Načítám