Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Marku, šlo snad jen o postpubertální zmatení hormonů? S režisérem Zdeňkem Troškou (70) hojně spojovaný mladík Marek Vala, kterého paparazzi loni načapali, jak vchází do umělcova bytu a on sám tvrdil, že si i s dalšími přáteli svlékali trička, se rozhodl najít drahou polovičku. A i když to pro některé bude znít překvapivě, mělo by jít o ženu, nikoliv muže.

Vala podle svých slov trpí nedostatkem lásky a jejím neopětováním ze strany opačného pohlaví. Mládenec měl krátce po premiéře Troškova filmu prohlásit, že chce spáchat sebevraždu (Super.cz pak poskytl jinou verzi příběhu). A jednou z příčin mělo být to, že dostal kopačky od přítelkyně.

Zámečník a amatérský herec tvrdí, že najít slečnu s jeho nálepkou utěšovatele Zdeňka Trošky je šíleně těžké. „Ke štěstí mi schází láska. A nedaří se mi ji bohužel najít. Takže kdyby měla zájem některá ze čtenářek Super.cz z Ostravy kolem třiadvaceti let, ať se mi klidně ozve na Facebooku, kde mě snadno najde. Chci už mít tu pravou lásku,“ žadoní Marek, který prý dostal další nabídky do filmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám