Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Specialisté na dovolenou z portálu www.dovolena.cz od Student Agency nám prozradili další ze svých tajemství: Skrytá a oblíbená místa, která si páry oblíbily v loňském roce a kam se letos za dovolenou budou vracet. Za fantastickou cenu si můžete užít poklidnou dovolenou na nejkrásnějších plážích, s komfortním servisem a naprostým klidem.

Egypt, Dreams Beach Resort

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi hezký luxusní hotel s obrovským vyžitím. Hotel je protkán řadou bazénů a vodních ploch. Je možné si zacvičit ve fitness centru, aerobik či absolvovat kurz tance. Můžete si také odpočinout ve zdejším lázeňském centru. Hotelový areál leží cca 30 km od centra letoviska El Quseir, kde se nacházejí nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary. Na letiště Marsa Alam je to cca 35 km. Písčito-oblázková hotelová pláž leží přímo u hotelu a má příkrý vstup do moře s korálovým podložím (doporučujeme boty do vody). Vstup do vody je přes molo a schody. Na pláži jsou bar a sprchy. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou zdarma.

Tunisko, Caribbean Village Le Zenith

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Relax na písečné pláži, dobrodružství při vodních sportech a zábava při animačních programech - to vše můžete prožít na slunné dovolené v tomto hotelu, který se nachází v oblíbeném letovisku Hammamet. Milovníci golfu jistě ocení blízkost dvou golfových hřišť. Do centra města Hammamet, které se nachází severně od hotelu, a města Nabeul, které leží jižně, je to cca 6 km. Nejbližší obchůdky a restaurace jsou cca 3 km od hotelu. Letiště v Tunisu je vzdáleno cca 75 km, letiště v Monastiru cca 110 km a v Enfidhě cca 55 km. Hotel se nachází cca 200 m od vlastní písečné pláže s barovým servisem a sprchami. Lehátka a slunečníky jsou na pláži zdarma, plážové osušky za poplatek (cca 1 TND/kus).

Řecko, Mareblue Neptuno Beach Resort

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kvalitní moderní hotel s příjemnou atmosférou je vhodný pro všechny klienty, kteří chtějí spojit dobré koupání se zábavou a skvělými službami. Hotel se nachází u pláže v jednom z nejznámějších turistických center – Amoudaře. Od centra Heraklionu je vzdálen cca 6 km (pravidelné autobusové spojení). Transfer z letiště cca 15 minut. Hotel se skládá ze dvou budov. Hostům je k dispozici recepce, restaurace, televizní místnost, bar, bazén, terasa na slunění s lehátky a slunečníky zdarma.

Další články

Načítám