Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když před lety došlo k rozvodu Lucie Bílé (57) a Vaška Noida Bárty (43), mnoho lidí si říkalo, že po charismatickém rockerovi od té doby neštěkne ani pes. A vida, tolik jar uteklo od konce jeho manželství se slavnou zpěvačkou a o Vaškovi je snad slyšet víc než o jeho bývalé choti. Teď navíc Noid začal Lucii fušovat do řemesla. Pořádá první sólový projekt, turné po sportovních halách, což si u nás může dovolit jen málokdo!

„Točím sólovou desku na filmové a muzikálové téma spolu se symfonickým orchestrem a hostem je jedna z nejuznávanějších houslistek u nás Gabriela Demeterová,“ pochlubil se Super.cz Vaše Noid Bárta, kterého před Vánoci čekají vystoupení v halách v Praze, Brně, Pardubicích a Ostravě. A podle předběžných ohlasů rozhodně nebude mít prázdno.

„Budou to opravdu pompézní koncerty. Na pódiu bude kolem sedmdesáti lidí. Zkrátka noblesní záležitost. Už se na to moc těším,“ uzavřel svalnatý fešák, který se kvůli propagačním fotografiím Davida Krause oblékl i do pro sebe neobvyklého obleku od manželky Michala Horáčka, kostymérky Míši Hořejší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám