Hlavní obsah
Článek

Kdysi patřila k nejslavnějším českým celebritám, nyní řídí velké televizní projekty v zákulisí. Lenka Hornová (46), která šest let moderovala na Nově lifestylový pořad Prásk, si přes extrémní kvantum práce asi ani nestihla uvědomit, že by neměla porušovat přírodní zákony. Šéfka seriálů Ordinace v růžové zahradě, Gympl s (r)učením omezeným a nově také Doktoři z Počátků vypadá dnes paradoxně ještě lépe než před deseti lety. Podívejte se na její aktuální fotografie!

Lenka vypadá skvěle, přestože se prakticky nezastaví. Šéfovat třem velkým televizním projektům je pořádná fuška. „Chodím spát mezi jednou a druhou, v půl osmé vstávám se svou dcerou do školy a pak už začíná pracovní šrumec,“ řekla Super.cz Lenka, která přiznává, že má problém vyjít s časem, aby si ho našla i na rodinu. „Když jsem si dítě pořizovala, věděla jsem, že to bude těžké. Strašně mi ale pomáhá maminka, je babičkou na plný úvazek,“ tvrdí Hornová, která se přitom dušuje, že nikdy nebyla workoholik.

„Mně se to jenom přihodilo. Jsem lehkoživka. Dlouho jsem žila bezstarostným životem motýlka, takže doteď nechápu, jak se mi to mohlo stát, že mám tolik práce. Jen vím, že se hrozně nerada nudím,“ diví se sama sobě. Vždy figurovala jako tvůrce pořadů, diváci ji ale mají zafixovanou hlavně jako moderátorku dřívějšího Prásku. „Dvakrát v životě jsem si odskočila před kameru, protože už jsem měla plné zuby toho, že všechno vymyslím, kouří se mi z toho z hlavy, a pak přijde nějaká modelína a slízne veškerou smetanu. Pro mě to ale stejně bylo jedno z nejbizarnějších období mého života,“ směje se půvabná blondýna, která dobijí baterky na dovolených.

„Čtyřikrát za rok jezdím k moři a přes to nejede vlak. Jsem šéfkou sama sobě, nikomu se nemusím zpovídat, jen odevzdám práci. To je obrovská výhoda,“ dodala Lenka na tiskovém dni Doktorů z Počátků, seriálu, který už zanedlouho zamíří na obrazovky televize Nova.

Reklama

Další články

Načítám