Hlavní obsah
Článek

Prezidentku nadačního fondu Kapka naděje Vendulu Svobodovou (52) pořádně zvedl ze židle vzkaz jejího stále ještě manžela Patrika Auše, jenž byl adresován synovi Jakubovi. "Pár věcí na tomto světě není možných a jednou z nich je, aby mi někdo sebral mou lásku k tobě, můj chlapečku! Jeden milující táta, biologický táta, čeká v nebi a druhý bude vždy čekat tady na zemi a bude čekat pořád, i když se třeba nikdy nedočká, ale bude! Do konce života tu bude pro tebe. Přísahám ti!!!" napsal na sociální síť Auš.

Má to ale háček. Auš napsal vzkaz cíleně, nikoli synovi Jakubovi. "Kuba ani já facebook vůbec nemáme. Patrik má v přátelích především známé osobnosti a hlavně novináře. Byla to komedie pro ně," řekla Super.cz Vendula, kterou Aušovy řádky ranily.

Je milující matka a pochopitelně si nepřeje, aby byl do jejích vztahových problémů zatahován sedmiletý Kuba. Vendula má jasné důvody, proč nechce, aby Patrik Kubu vídal. "Nejsem blázen, aby důvodem byly nějaké nevěry. Mám k tomu vážné důvody. Byly mezi námi dohody, které Patrik nedodržel. Jsou věci, které jsou na úrovni řečí, a pak jsou věci, které jsou činy. A ty nenastaly. Týká se to především zodpovědnosti," dodala Vendula Svobodová.

Reklama

Další články

Načítám