Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Před pár týdny byl celonárodním hrdinou, nyní se ze dne na den pravděpodobně stane hyenou! Řeč je o skifaři Ondřeji Synkovi (30), stříbrném medailistovi z letních olympijských her v Londýně. Zatímco v létě ho národ uctíval pro jeho sportovní úspěchy, za kotrmelce v soukromém životě asi potlesk nezíská. Podle informací Super.cz totiž dva a půl měsíce po porodu syna Matyáše opustil svou manželku Pavlu. „Už měsíc spolu nežijí. Odstěhoval se kvůli své milence,“ tvrdí náš zdroj.

„Ondřej svou manželku doslova zdrtil. Chodí jako tělo bez duše. A takovou ránu dostala přesto, že ještě nedávno byla v šestinedělí,“ říká kamarádka Pavly. Ta svému muži stála věrně po boku, kromě novorozeného synáčka s ním má také dvouletou dceru Alici. „Jeho milenka, kvůli které odešel, se jmenuje Hanka. Víc o ní ale nevím. Jen je jasné, že je teď Synek coby medailista z olympiády zajímavý partner,“ lakonicky konstatovala pro Super.cz přítelkyně Ondřejovy manželky.

Ještě nedávno stihla paní Pavla v publikaci Partneři slavných prozradit, že si s mužem už před lety, v době olympiády v Pekingu, prošli partnerskou krizí a na několik měsíců se rozešli. Tentokrát to ale asi bude mnohem vážnější a vzhledem k údajné nevěře Ondřeje Synka je to asi definitivní konec. „Sám se jí přiznal. Chtěl, aby s dětmi odešla z domu, ale nakonec se domluvili, že odejde ten, kdo rozbil rodinu,“ dodala naše informátorka.

Management sportovce informace nevyvrátil. „Tohle určitě nebudeme ani my ani on sám chtít jakkoli komentovat,“ řekla nám Eva Šťastná ze sportovní agentury, která Synka zastupuje.

Super.cz se ozval sportovní instruktor Dukly Praha Petr Blecha, který potvrdil Synkovy potíže s manželkou. „U žádné milenky ale nebydlí, pokud tedy za ni někdo nepovažuje 115 kg vážícího chlapa. Bydlí u mě, dře jak mezek a stará se o děti. Není to žádnej hajzl,“ uvedl veslařův kamarád.

Reklama

Další články

Načítám