Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární moderátor Karel Voříšek (60), který patřil léta k největším esům Novy, nebyl pro konkurenční Primu, jež ho včera představila jako svého nového moderátora Zpráv, náhodnou volbou.

Jeho přestup do konkurenční televize byl promyšleným tahem, který má primáckým zprávám zvýšit prudce klesající sledovanost.

„Čísla sledovanosti podle našich informací u Zpráv každým týdnem klesají, zvláště, když je porovnáme s čísly novácké Ulice, jejíž sledovanost ve stejné době naopak stoupá,“ řekl Super.cz zdroj z Primy s tím, že právě Karel Voříšek by měl být moderátorskou posilou, jež stagnujícímu zpravodajství vlije novou krev do žil.

V současné době se k Voříškovi hledá vhodná partnerka, která by ve spojení s ním vytvořila silný tandem.

Karel Voříšek byl loni nařčen z toho, že v minulosti donášel na studenty komunistické Státní bezpečnosti. Nova ho v listopadu stáhla z obrazovky, aby měl čas na očištění svého jména. Po pětiměsíční pauze se nakonec s televizí dohodl na ukončení spolupráce a s vděkem přijal nabídku od konkurence.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám