Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečník a choreograf Petr Čadek hodlá na začátku prosince otevřít svou taneční školu. Jelikož se termín rychle blíží a prostory v pražské čtvrti Holešovice stále nemají všechny obvodové zdi, rozhodl se sám pomoci stavebním dělníkům.

„Mám vystudovanou stavební průmyslovku, takže si troufám říct, že některým věcem docela rozumím. Párkrát jsem taky obkládal, tak doufám, že se to i díky mně stihne do otvíračky,“ prozradil nám v naší reportáži Čadek.

Jitka Čvančarová (46), která přinesla manželovi na stavbu svačinu, jeho slova jen potvrdila: „On je všestranně velmi zručný“.

Nejrůznější taneční kurzy zde budou moci navštěvovat profesionálové i lidé z ulice. Navíc zde budou vyučovat ti nejlepší taneční lektoři České republiky. Kromě samotného Čadka zde povede své hodiny třeba také Petra Kostovčíková, která se proslavila jako taneční partnerka herce Václava Vydry.

Vzhledem k tomu, že Jitce a Petrovi se před devíti měsíci narodila dcera Elenka, nebude zde chybět ani dětský koutek. „Zatím se tady bude batolit po čtyřech. V budoucnu bych rád, aby tady též tancovala,“ říká Petr. Pro Jitku bylo velkou prioritou vytvořit místo, kde budou moci maminky bez obav odložit své ratolesti. „Sami zjišťujeme, jak je složité najít opravdu zodpovědného člověka, kterému bychom svěřili dítě. Proto tady bude opravdu vymazlený dětský koutek.“

Už teď se těšíme, že nás slavný pár na konci roku pozve na otevírací párty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám