Hlavní obsah
Článek

Vašek Noid Bárta (43) se rozhodl, že už má dost sebeprezentace na základě osobních vztahů. Manželství s Lucií Bílou a dlouholetý vztah s Eliškou Bučkovou (34) už mu prý stačily. "Chci, aby mne lidé vnímali skrze moji práci," překvapil. A to se ještě zapomnělo na jeho vztah se sestrou režiséra Petra Jákla Alenou.

K tomu, jak to má s modelkou Gabrielou Dvořákovou (35), se moc nevyjadřuje, pouze ji brání, že jen proto, že její ex Leoš Mareš (47) a Jakub Malina disponovali slušným kontem, není zlatokopka. Byli to totiž zároveň hezcí chlapci. Za zlatokopky považuje pouze ženy, které se mohou podívat pouze do peněženek, a nikoliv na své partnery, kterým je aspoň šedesát.

Ovšem to, jak vypadá on, předvádí velmi rád. A nemá se rozhodně zač stydět. Když neodhaluje mužnou hruď a vymakané paže s působivým tetováním, nemá problém předvést fakt, že má i velmi vypracované stehenní svalstvo. Naposledy jej ukázal na jednom z představení muzikálu Jesus Christ Superstar. Ten den hrál zrovna roli Piláta a antickou tuniku zvedl tak vysoko, jak to jen bylo bez pobuřování možné.

Reklama

Další články

Načítám