Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme vás již informovali, jednou z porotkyň připravované soutěže SuperStar bude zpěvačka Ewa Farna (30). Ta sice nemá moc času, věnuje se svým hudebním projektům a do toho studuje práva v Polsku, ale účast v porotě talentové soutěže byla velmi lákavou nabídkou. Podle našich informací díky tomu Ewě na účtu přistanou velmi příjemné peníze. V zákulisí show se spekuluje o dvou miliónech korun. A to už je slušná sumička.

O částce se zpěvačka pochopitelně bavit nemůže, k jiným aspektům své nové role se ale s radostí vyjádřila. „Úloha porotce v SuperStar je pro mě velkou premiérou a výzvou. Ráda zkouším nové věci a tahle role bude pro mne zcela nová. Těším se na emoce, na nové dobré hlasy a na nové zkušenosti. I když jsem já konkrétně z žádné podobné soutěže nevyšla, hrozně ráda pomohu či poradím nejen mým vrstevníkům,“ svěřila se zpěvačka.

A proč padla volba právě na Ewu? „Ewu Farnou jsme si vybrali proto, že patří mezi největší hudební idoly současnosti, a to napříč několika státy. Dosáhla obrovských úspěchů a pro soutěžící je její příběh velkou motivací. I když je pro ni úloha porotkyně v hudební soutěži něčím zcela novým, Ewa k ní přistupuje už nyní velmi zodpovědně a kreativně. Na spolupráci s ní se těšíme,“ řekl kreativní producent a režisér Pepe Majeský.

To, kdo jí bude v porotě sekundovat, zatím není známo. Známy jsou však termíny castingů, které proběhnou 10.11. v Košicích, 11.11. v Banské Bystrici, 17.11. v Ostravě, 18.11. v Brně, 1. a 2.12. v Bratislavě a 15. a 16.12. v Praze. Další možností, jak zabodovat, je poslat nám do konce listopadu na mailovou adresu superstar@super.cz svou mp3 nahrávku a čekat, zda budete vybráni mezi pětku nejlepších, z nichž bude porotou následně vybrán jeden šťastlivec, který postoupí rovnou do užšího výběru a stane se Divokou kartou Super.cz. Podrobná pravidla naleznete zde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám