Hlavní obsah
Článek

Známý tanečník a choreograf Yemi AD si dlouho pohrával s myšlenkou hudebního projektu. Novodobý Ferda Mravenec českého showbyznysu už režíroval klip School Beauty Queen od Charlie Straight a pomáhal Kanyemu Westovi s výpravným klipem Runaway i následnou koncertní šňůrou nebo při předávání cen MTV - VMA v Los Angeles v roce 2010. Teď se Yemi cítí, že má dost zkušeností vytvořit něco vlastního. Jeho sen je už téměř naplněn, pětiskladbové épéčko vyjde již za pár týdnů.

„Já, stejně jako v tanci, nechci být zamrzlý na jednom žánru. Mým cílem je fusion hudebních vlivů, přetváření živých nástrojů do elektro formy, se silným vlivem ethna a samozřejmě dubstepu,“ říká Yemi.

Před pár dny se Yemi AD setkal v Paříži s Vincentem Flouretem, dvorním fotografem Stevena Spielbega či Johnnyho Deppa, aby společně nafotili výjimečné cover snímky. Super.cz se podařilo získat zákulisní fotky ze spolupráce, které najdete v naší galerii.

Debutová nahrávka má ale splnit ještě jeden, o něco důležitější cíl. Yemi stále nezapomíná na “kluka z Liberce”, kterým stále je. Nezapomíná ani na sny, které jako malý měl a kterých se mu pomohlo i díky silnému rodinému zázemí dosáhnout. Rád by teď také pomohl ke splnění snů i dětem z dětských domovů, které tolik štěstí neměly. Peníze rodinu samozřejmě nenahradí, ale mohou pomoci ke splnění některých dětských přání.

Reklama

Další články

Načítám