Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Andrea Verešová (43), která neustále udivuje svým zoufale hříšným zrakem a i přes dvojnásobné mateřství dokonalými křivkami, by sice coby vdaná žena po opačném pohlaví už dávno koukat neměla, přesto to ale dělá.

A v hledáčku má rovnou tři borce, z nichž dvěma je už dávno přes třicet…

Andrea se dokonale zbláznila do frajerů z Kroků Michala Davida, revival skupiny slavného hitmakera. „Michala Davida (63) znám osobně, je skvělý, stejně jako jeho muzika, ale Michale odpusť, Kroky Michala Davida jsou také naprosto úžasné,“ pochvaluje si kapelu ve složení David Laštovka, Roman Andrlík a Petr Dick, jimž sekundují dvě půvabné tanečnice, Verešová. Ta o chlapcích neustále básní a našla si i originální výmluvu, proč se s nimi znovu a znovu vidět. Samozřejmě bezdotykově a platonicky!

„Jejich vystoupení jsou vždy parádní! A poslouchají je dokonce i moje děti,“ dušuje se modelka. Třeba by ale její ratolesti poslouchat musely, i kdyby nechtěly!

Kroky Michala Davida mají za sebou tři roky působení, několik desítek natřískaných koncertů a dvě cédéčka, Třetí Galaxii a Nonstop, jejichž prodeje i v dnešní pro hudbu zoufalé situaci jdou do tisíců. Nyní se rozhodli dodat slavným hitům svého guru nové originální aranže. Zatím s nimi band, který v Českém slavíkovi skončil na 29. místě a má dokonce i vlastní fanklub, slaví velký úspěch jak u posluchačů na vystoupeních, tak na internetu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám