Hlavní obsah
Článek

Víme první! I když Ordinace v růžové zahradě šlape jako hodinky a při pohledu na její čísla (zpravidla ji sledují dva milióny diváků) si konkurence rve vlasy a potí krev, přesto se chystá obří zásah do jejího děje. Nova tak chce chytrým tahem zabránit podzimnímu odlivu diváků při premiérovém vysílání nové řady legendárního seriálu Sanitka, v němž se velkolepě vrací Dagmar Havlová (71). „Mohutně do Ordinace investujeme. Budeme mít záchranku a mnohem více akce,“ prozradila Super.cz šéfka Ordinace Lenka Hornová.

„Jako producent žasnu, jakým fenoménem Ordinace je. Čísla jsou výborná, takže bychom s ní nic teď dělat nemuseli. Slepička by mohla snášet zlatá vejce ještě tři čtyři sezóny, pak by to ale mohlo začít padat. Proto seriál nyní trochu víc nakopneme,“ vysvětlila nám Hornová a pak přidala detaily.

„Na obrazovku se to dostane zhruba za půl roku. Chtěli bychom přidat na exteriérech a akčnějších záležitostech. K nemocnici tedy přidáme záchranku, budeme vyjíždět v sanitkách k případům,“ uvedla Hornová, která se ani netají tím, že jde částečně o reakci na chystanou Sanitku režiséra Filipa Renče. Doktory z „Růžovky“ tak nyní budou čekat dramatické scény, při kterých se o ně budou diváci často strachovat.

„Ordinaci by záchranka slušela. Už jsme v ději měli, že doktoři Hanák a Vágner vyjížděli v sanitkách do zatopených lomů. Herci sami říkali, že se jim líbilo, jak se ke zraněným slaňovali. Chybí jim víc akce a já uznala, že mají pravdu. Chceme se zkrátka dostat víc ven, aby to nebylo jen o vztazích v papundeklu (dřevěných studiových kulisách – pozn. red.),“ prozradila dále Hornová.

Uvidíme, zda se protitah Novy vůči České televizi povede a Sanitku II úplně zazdí, nebo si své příznivce najdou oba seriály.

Reklama

Další články

Načítám