Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lejla Abbasová (44) poprvé vyveze svého syna Davídka do Keni, kde pomáhá prostřednictvím své nadace Asante Kenya. V šílených podmínkách, ve kterých doposud bydlela, ale prý nebude. V žádném slumu přespávat nebudou.

"Teď řeším očkování, zjišťuji, co je potřeba. Samozřejmě takhle malé dítě potřebuje větší ochranu než my dospělí. Velká výhoda je, že to tam znám. Nedovolím, aby David spal v podmínkách, ve kterých jsem tam spala já. Snažím se najít místní lepší hotel, určitě ne slum," řekla Super.cz Lejla.

Lejla stále kojí a přestat plánuje až příští rok, kdy ji čeká operace kolena. Po šílené zlomenině v loňském roce jí budou vytahovat šrouby. "Má se to vyndat dva roky po operaci, plánuji to po návratu z Keni někdy v březnu. Pak to znamená minimálně zase měsíc o berlích," prozradila Lejla, která měla po pádu na lyžích rozdrcené kosti i meniskus. "Vlastně celé koleno bylo zlomené. Jen vazy zůstaly v pohodě," dodala Lejla na charitativní akci pro její nadaci.

Známé osobnosti vytvořily vlastní originální šperky z recyklovaných korálků z Afriky, které se budou prostřednictvím nadace prodávat. "Výtěžek půjde na centrum švadlenek, což jsou holky ulice, a také na masajské dívky, které utíkají před ženskou obřízkou," dodala Lejla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám