Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od narození vytoužené dcery je nejtypičtější pohled na Victorii Beckham (50) s malou Harper v náručí. V poslední době ale Victoria překvapuje i barevnějšími a odvážnějšími modely. Jedná se obvykle o minišaty s mírně se rozšiřující sukní z vlastní kolekce, v nichž ale ještě víc vynikne její extrémní štíhlost.

Poté, co se rozpadla skupina Spice Girls, se Victoria zvaná Posh Spice vrhla na sólovou dráhu a čtyři z jejích singlů se dostaly do top 10 britské hitparády. Následně se však o ní začalo mluvit spíš v souvislosti s manželem Davidem Beckhamem (48) a jejich dětmi. Kromě těch jí nejvíce času a energie v poslední době zabere vytváření vlastních módních kolekcí, případně navrhování kolekcí pro zavedené značky, jako jsou například džíny Rock & Republic.

Vlastní řadu džín pak pojmenovala dVb Style. Beckhamovi jsou přitom oba výborní obchodníci, kteří si reklamou přijdou ročně na milióny liber. Mají například své parfémy Intimately Beckham nebo kolekci slunečních brýlí. Do toho Victoria píše knihy, její autobiografie se například stala bestsellerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám