Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedávná ostuda společnosti, která pro zlepšení své image pořádá pochod proti rakovině prsu a jež jednu z podporovatelek akce Halinu Pawlowskou (69) nepřiměřeně zeštíhlela za pomoci počítačového programu snad o padesát kilogramů, takže měla snad jen půlky, ještě více vynikl, když se moderátorka, spisovatelka a nově také herečka objevila na tiskovém dni k novému seriálu televize Nova Doktoři z Počátků. Halina umí svá kila nosit a její mohutný hrudník ji předchází snad o půl metru. Podívejte se do fotogalerie!

Na jednom snímku, který velmi výrazně prošel rukama retušérů, je z Haliny hodně zeštíhlená kočka s mnohem menším poprsím, na fotkách ze středeční akce Novy pak realita s obřím hrudníkem a jasnými kilečky navíc. Samotné umělkyni ale retuš přehnaná nepřipadá.

„Viděla jsem tu fotografii hned po focení ještě před finálním výstupem, ale mně to zase tak dramaticky rozdílné nepřipadalo. Přišlo mi to maličko nehorázný, aby se při pochodu, který má pomoci ženám, řešilo, zda jsem retušovaná. Nerada bych o tom diskutovala,“ ukončila rázně debatu o přehnaném upravování své postavy na fotkách. O své první seriálové roli v životě ale pohovořila ráda.

„Moje postava je bioložka. Její specializací jsou brouci. Do resocializačního centra se dostala kvůli závislosti na lécích. Aby vše stihla, jedla prášky na povzbuzení a pak i na zklidnění a spaní. Jídlem si navíc kompenzovala nedostatek energie a stres. V léčebně je už čistá. Je poměrně tvrdá a říká nepříjemné pravdy, ale je hodná,“ myslí si o postavě Mileny Petrů její představitelka. Doktoři z Počátků se prý začnou vysílat tak brzy, až z toho budeme paf.

Reklama

Další články

Načítám