Hlavní obsah
Článek

Hana Zagorová (†75) se dodnes těší v Česku a na Slovensku obrovské popularitě, ale za hranicemi je tím slavnějším její manžel Štefan Margita (67). Ten dokonce září i v nejslavnějším operním domě na světě - v newyorské Metropolitní opeře, kde má nasmlouvaná představení i na několik let dopředu. Je tak zřejmé, kdo vede rodinnou kasu a kdo se podřizuje.

Margitův nabitý program tak znamená hodně cestování a často i několikatýdenní pobyty v USA, a tak jeho manželce nezbývá, než opustit domovinu, přizpůsobit své pracovní i osobní povinnosti Štefanovi a trávit někdy i více než polovinu roku v zahraničí, informoval deník Aha!. Domácí publikum však bude moci oblíbenou zpěvačku spatřit 11. června během koncertu Královny popu.

Se zajímavým honorářem v USA jsou ale spojeny rovněž vysoké výdaje. Nejenže si manželé platí letenky, ale nákladné je především ubytování. Pronajímají si totiž byt od samotného Plácida Dominga, a to za 3600 korun za noc. Měsíční pobyt je tak jen na ubytování přijde na více než sto tisíc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám