Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karolína Bosáková teprve před dvěma měsíci porodila své druhé dítě. Jelikož se jí za tak krátký čas podařilo dostat opět do formy a sehnala si hlídání, mohla s klidným svědomím vyrazit do společnosti.

Organizátorka Dreft Fashion Weeku si s partnerem Tomášem Fílou nenechala ujít představení aktuální kolekce Liběny Rochové.

A jaký je její trik, jak se dostat co nejrychleji do formy? „Honička kolem miminka je dost velký zápřah, k tomu čtyřletá Evelka a pracovní povinnosti dělají své," vysvětluje někdejší hvězda světových přehlídkových mol.

Něco konkrétního ale pro své tělo Karolína přece jen dělá. „Cvičím jógu, když mi to čas dovolí. Dělá mi to dobře, a to především na duši. Vnitřní pocit je pro mě důležitější než tělesná schránka. Mateřství je krásná věc, ale někdy je to výrazný nápor na nervy," říká.

Super.cz zajímalo, jestli Karolínina nejlepší kamarádka Petra Němcová (44) už měla příležitost vidět na vlastní oči dvouměsíčního Alberta, a jestli se dokonce stane jeho kmotrou. „S Petrou jsme se viděly deset dní před tím, než se Albert narodil. Petra bude symbolickou kmotrou Bertíka. Lepší kmotru bychom jen těžko hledali. Stará se prostřednictvím Happy Hearts Fun o víc než 42 tisíc dětí, takže další dvě se už ztratí," směje se modelka.

Němcová se poprvé setká s malým Albertem 30. května, kdy přijede do Prahy osobně slavnostně zahájit Prague Fashion Night.

Reklama

Další články

Načítám