Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Markéta Konvičková (29) byla vždycky holka krev a mlíko. A při současných trendech, kdy se sice bojuje proti anorexii, ale zároveň jsou na výsluní popularity hodně hubené krásky, ji to dost trápilo. "Ale při mém pracovním vytížení se omezovat jídlo nedá, to bych se zhroutila," svěřila osmnáctiletá blondýnka.

"Jezdím koncertovat sama, pak s Danielem Mrózkem (31) anebo i s kapelou Petra Šišky Legendy se vrací. A přiznám, že jídlo u benzínek mi zrovna dobře nedělá. Snažím se jíst co nejzdravěji, ale to víte," mávla rukou zpěvačka.

Když se ale objevila na tiskové konferenci, kde se představila jako jedna z účinkujících tradiční show Královny popu, všem spadla brada. Markéta viditelně pohubla, a po dlouhé době si tak na sebe nemusela obléknout šaty s výrazným výstřihem, kterým by odlákala pozornost od jiných partií.

V upnutých světlých džínách vypadala skvěle a bylo vidět, že se jí podařilo viditelně zpevnit postavu. "Zkouším leccos, od bikram jógy po kickbox. Jsem ráda, že to má nějaké účinky, ale jsem ještě mladá, takže když se pustím do cvičení, jde to samo," míní půvabná Markéta.

Reklama

Další články

Načítám