Hlavní obsah
Článek

Že je Vašek Noid Bárta pravý exhibicionista, předvedl ve středu krátce po poledni přímo na ulici před klubem Solidní jistota, kde se konala tisková konference k chystanému koncertu Královny popu. Noid bude jednou z hvězd koncertu a vystoupí zde jako jeden z mála mužů vedle Pepy Vojtka nebo Jana Kříže.

Noid vyrazil před klub a přímo na chodníku se svlékl z trička a předvedl svoji mužnou hruď. A že se bylo na co dívat. Vašek je poslední měsíce v tělocvičně jako doma a několikrát týdně chodí na thaibox, kde prý z něj "stříká krev".

"Chodím dvakrát až třikrát týdně na thaibox. Mám dokonalého trenéra Lukáše Dvořáka, který se mi věnuje každý trénink hodinu a půl, opravuje mi veškerou techniku a strašně mě to baví. Někdy by do mě tedy mohl bušit méně. Dostávám fakt zabrat, ale je to nejvíc," řekl Super.cz Noid tajemství svého vypracovaného břicha a pořádných ramen.

Noid si momentálně užívá v náručí několika krásek. Užil si románek s modelkou Gábinou Dvořákovou a nyní se mluví o houslistce Gabriele Demeterové. Tu si vysloveně vyžádal pro své vystoupení na Královnách popu. "Vystoupí s hitem Tango s Roxanne. Bude to velká show. Noid si vyžádal i 16 tanečníků od Jiřího Korna," řekl Super.cz producent Janis Sidovský.

Reklama

Další články

Načítám