Hlavní obsah
Článek

Dozvuky zimního počasí dohnaly Yvettu Blanarovičovou (60) před pár týdny k útěku za slunečními paprsky. Na osm dnů vyrazila do marockého Agadiru a dovolenku si řádně užila. „Potřebovala jsem si odpočinout, vyčistit hlavu a zrelaxovat tělesnou schránku,“ svěřila Super.cz Blanarovičová, která na svou návštěvu Maroka jen tak nezapomene.

„Největším zážitkem pro mě byla masáž hammam. Trvá dvě hodiny, je úplně jiná než například thajské masáže, na které jsme tady zvyklí. Pracuje se s arganovým olejem, který se v Maroku vyrábí ručně drcením jader. Neuvěřitelně aktivuje a zvláčňuje kůži. Mazala jsem se a ani trochu jsem se nespálila,“ svěřila Blanarovičová, která si kromě relaxování našla čas i na výlety.

„Úžasná byla návštěva nefalšovaného harému. Když jsme se dověděli, co všechno se v jeho zdech dělo, padala na mě chvílemi deprese. Každopádně to bylo místo s neuvěřitelnou energií,“ prozradila Blanarovičová.

Překvapilo mě, že všichni obyvatelé Maroka byli velmi přátelští k nám Evropanům. S Berbery se úžasně komunikovalo, byli nesmírně přátelští a vstřícní,“ poznamenala závěrem Yvetta, které bude chybět i africká kuchyně: „Jako milovnice kozích sýrů jsem tam měla hotové hody a zamilovala jsem si jejich typické kukuřičné placky.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám