Hlavní obsah
Článek

Syn hospodyně Mildred Baeny (50) se narodil 2. října 1997. Herec a exguvernér Arnold Schwarzenegger (76) a jeho žena Maria Shriver (55) přitom slavili narození druhého syna Christophera 27. září téhož roku. Tedy jen pět dní před narozením levobočka.

Milenka a manželka se tak během těhotenství potkávaly každý den. Nemanželský syn měl v rodném listu uvedeného jako otce manžela Rogelia Baenu. V žádosti o rozvod, kterou manželé Baenovi podali v únoru 2008, je však uvedeno, že nemají "žádné nezletilé děti". Rogelio zřejmě již tehdy věděl, že mu manželka byla nevěrná.

Mildred, která je původem z Guatemaly, v domácnosti bývalého kalifornského guvernéra uklízela, prala, vařila a vykonávala další povinnosti. Nespala však v domě. Sex s Arniem musela mít jen během dne. Maria Shriver v té době pracovala jako moderátorka pro NBC News. Z práce odešla až v roce 2004, aby se věnovala povinnostem první dámy Kalifornie.

Snímky nepříliš pohledné uklízečky Mildred a jejího syna, kterého počala se Schwarzeneggerem vám Super.cz přinesl v jednom z předešlých článků. Zároveň byly zveřejněny fotografie, kde Arnie spolu s milenkou vesele tančí.

Když se Schwarzenegger dozvěděl, že je otcem nemanželského dítěte, byl k hospodyni štědrý.

Při odchodu ze služby jí koupil dům, kde teď Mildred žije s jeho synem, dalšími třemi staršími dětmi a prý i přítelem Alexem.

Jak uvádí list Daily Mail, Maria Shriver si najala slavnou rozvodovou právničku Lauru Wasser. Mezi její dřívější klienty patřily například Angelina Jolie, Christina Aguilera, Stevie Wonder, Kiefer Sutherland a Britney Spears. Maria si ale prý ještě není zcela jistá, že se opravdu chce rozvádět.

Reklama

Další články

Načítám