Hlavní obsah
Článek

Je to tak: Rozdávání tabletů zdarma v Alza.cz skončilo! Stačilo jenom nakoupit a tipnout si – a tablet mohl být váš. Osm set spokojených zákazníků vyhrálo svůj tablet, mnozí z nich přišli jenom na běžný nákup do svého oblíbeného obchodu. Nakoupili, tipli si odpověď a vyhráli. Nic víc! No řekněte – kde můžete získat výborný tablet úplně zadarmo?

Chtěl jenom koupit tiskárnu – a vyhrál!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Řada výherců si přišla jenom nakoupit a s výhrou vlastně nepočítala. „Tablet jsem vyhrál, když jsem kupoval tiskárny do podnikání,“ říká pan Tomáš Kučera. „V Alze nakupuji již řadu let.“ Co se mu na Alza.cz nejvíce líbí? „Nakupování přes jejich web je velmi pohodlné a přehledné. Mají široký výběr a vždy v Alze najdu to, co hledám!“ Další zákazníci zmiňují jiné výhody, které má nákup na Alza.cz: Alza nabízí perfektní servis, má spoustu poboček po celé republice, má mimořádně bohatý sortiment a krátké dodací lhůty.

Jaký byl rozdávaný tablet? Výborný!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tablet zdarma je jenom jednou z mnoha výhod, jenom jednou z mnoha akcí, které Alza.cz nabízí. A nebyla to jen tak nějaká výhra, nebyl to nejlevnější a nebo výběhový model. Šlo o výborný tablet střední třídy Sencor Element 8V3 v ceně 4500 Kč s nejmodernějším systémem Android 4.1, který se dá použít jak k práci, tak pro zábavu. A co si o tabletu myslí pan Tomáš, který ho vyhrál? „Jsem s tabletem velmi spokojený!“ A to je přesně ten servis, který Alza.cz svým zákazníkům nabízí: Chce, abyste byli spokojení i s dárkem, který dostanete zadarmo!

Nebuďte smutní, je tu jaro!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mrzí vás, že jste nezískali tablet zdarma? Nevadí! Alza.cz má každou chvíli nějakou zajímavou akci. Tak kupříkladu zrovna teď mají jarní výprodej, během něhož nabízejí slevy až 70%! Dělají totiž jarní úklid skladů, které připravují na nové zboží, a proto nabízejí skvělé slevy na všechno možné, od praček a myček přes stolní počítače a notebooky až po mobilní telefony a doplňky, jako jsou stylové tašky na notebooky. Ale pozor - výprodejového zboží je omezené množství, takže kdo dřív přijde, získá ty nejvýhodnější slevy! Nevěříte? Tak se přesvědčte sami – stačí se podívat na stránky Alza.cz!

Další články

Načítám