Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herecká hvězdička poslední doby Helen Flanagan (22), o které britská bulvární média píší prakticky denně, je údajně čerstvě single. Po čtyřletém vztahu s fotbalistou Manchesteru City Scottem Sinclairem (24) došlo na rozchod. Flanagan se poslední dobou stále více zdržuje v Londýně, což je od jejich domu v hrabství Chestire daleko a společného času bylo čím dál méně. Slavná blondýnka se rovněž nedávno nechala slyšet, že se s ní Scott nechce líbat poté, co si dá cigaretu, což bylo pro Helen jako kuřačku jistě nepříjemné.

„Helen a Scott se rozcházeli pomalu každý týden. Bylo to něco, na co si jejich přátelé museli zvyknout. Ale skutečnost, že teď svým nejbližším sdělila, že je skutečně absolutní konec, je něco jiného,“ sdělil listu The Sun nejmenovaný zdroj.

Helen proslavil nekonečný anglický seriál Coronation Street, kde už od svých deseti let hrála postavu Rosie Webster. Do povědomí veřejnosti se však dostala ještě lépe loni po účasti v pořadu I’m a Celebrity... Get Me Out of Here!, kde více než svými činy zaujala tělem v bikinách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám