Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Scarlett Johansson (28) je podobně jako Salma Hayek ztělesněním hollywoodské ženy vamp. K její image neodmyslitelně patří smyslné rty a bujný dekolt. Právě po něm se ale slehla zem, jak bylo patrné tento týden během natáčení nového akčního filmu Captain America: Winter Soldier. Herečka byla k nepoznání i v jiných směrech. Blond kudrny vyměnila za zrzavé rovné vlasy pod ramena, rovněž ústa si precizně nevykreslila sytou rtěnkou.

Radikální úbytek na objemu jejího hrudníku se vysvětluje těžko, herečka se sice zdála být celkově štíhlejší než dřív, ale takový rozdíl v horních partiích nečekal nikdo. Nemilým překvapením bude jistě převážně pro zástupy jejích obdivovatelů...

Na internetu se však poprsím herečky zabývají například lidé v nejrůznějších diskuzích. Spekulují o tom, zda si ňadra nenechala zmenšit, případně vyndat implantáty.

V současnosti natáčený snímek se chystá do českých kin v dubnu příštího roku, vedle Johansson, jež si zahraje ruskou špiónku Natalii Romanovu zvanou Černá vdova, se v něm objeví v hlavních rolích Chris Evans a Samuel L. Jackson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám