Hlavní obsah
Článek

Diváci ji znají coby Nikol Matulovou, dívku, která v seriálu Gympl s (r)učením omezeným trpí komunikační poruchou. Málokdo ale tuší, že Sára Sandeva (15) s uhrančivým pohledem se kromě herectví věnuje i modelingu. Podívejte se na její nové snímky, které vás dostanou!

Sára je z Makedonie, do České republiky se s rodinou přistěhovala ze Skopje v roce 1998. A právě její původ může za její neuvěřitelný půvab, kterým ohromuje nejen televizní diváky, ale i ty, co rádi chodí do divadla. Kromě toho se v soukromí ráda postaví před fotoaparát a i jako modelce jí to setsakramentsky sluší.

„Naším cílem bylo udělat fotografie křehce dívčí, s velmi jemným líčením tak, aby vynikla Sářina přirozená krása a její exotický původ. Sára je před objektivem velmi přirozená a tvárná. Fotit ji pro mě coby fotografku je jako za odměnu,“ svěřila se Super.cz autorka snímků Petra Kropáčová.

Ta má s dívenkou velké plány. „V průběhu května budeme v exteriéru fotit téma víly a lesní žínky. Půjde o focení s velkou produkcí a na krásném místě, v nádherné přírodě. Všichni se moc těšíme,“ dodala Kropáčová.

A co na snímky říkala sama Sandeva? „Moc se mi líbí. Ale přestože je focení mou velkou vášní, největší bylo, je a bude bezesporu herectví,“ prozradila křehká kráska.

Reklama

Další články

Načítám