Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marta Jandová se déle než čtvrt roku nedokázala vzpamatovat z rozchodu s hudebním magnátem Viktorem Mrázem. "Ještě jsem se neotřepala," přiznala Super.cz. Připustila sice, že o zájem mužů nemá nouzi. Všechny prý odmítá. "Udělám si z nich radši kamarády," vysvětlila zpěvačka, která si sice nedávno nechala přidělat krásné dlouhé řasy, ale skrývá je za brýlemi.

Rozchod byl pro zpěvačku natolik bolestivý, že o novém partnerovi vůbec neuvažuje. "Neříkám, že s někým nezajdu na kafe, ale tím to v tuhle chvíli končí," připustila i absenci sexuálního života. Naplno se věnuje jenom práci.

"Čeká mě letní turné s kapelou a připravuji svou první sólovou desku. V srpnu se kvůli tomu chystám i do Ameriky," řekla na křtu zpěvačky Debbi, které šla za kmotru. "Je to duší rockerka, já už jsem se uklidnila, tak jsem spíš rocková teta," smála se.

Debbi poznala v minulém ročníku Česko Slovenské SuperStar. Protože je zpěvačka s vlastním jménem Deborah Khal napůl Němka, ráda by jí pomohla i s kariérou v Německu. "To by byl další krásný dárek k mým osmnáctinám. Kromě téhle desky a auta, které jsem dostala od rodiny," zasnila se Debbi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám