Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tady si evidentně někdo dělá z lidí blázny! I když se ukázalo, že Super.cz měl pravdu, když ukázal na obří skandál Ivety Bartošové (†48) a produkce reality show Iveta s tvrzením, že zpěvačka pěla v Ružomberku osm kousků naživo, televize se zatím divákům neomluvila. Jen poprvé přiznala, že tu kdosi divákům sprostě lhal. Jenže přes sliby, že vše osvětlí v přímém přenosu sama, nestalo se tak. Místo toho dostaly přednost dotazy pohodových lidiček s hřejivými přáníčky mnoha štěstí a úspěchu.

Snad jen kapříci v uhříněvském rybníčku, s nimiž si Iveta tak ráda povídá, věřili tomu, že písně během slovenského vystoupení byly naživo. „Podle mě je to skutečně playback. Pokud to skutečně bylo naživo, pak je Iveta génius,“ svěřil se Super.cz naštvaný Petr Šiška, kterému produkce také sprostě tvrdila, že Iveta zabodovala s živým zpěvem.

Lidé ale nemají rádi, když z nich někdo dělá hlupáky a tak se na internetu se ihned zvedla bouře nevole jak proti zpěvačce, tak televizi.

Po pár dnech stížností přišel admin stránky Pětky na sociální síti s vysvětlením. „Z naší strany, televize Pětka, to rozhodně nebyl žádný úmysl a za to, že jsme vás mystifikovali, se omlouváme,“ vysvětlil správce jako by naznačoval, že ve skutečnosti má nehoráznou lež na svědomí tým natáčející reality show, který evidentně extrémně podlehl Ivetinu kouzlu a tak by možná byl pro její dobro schopný i podvodu na divácích.

Stanice slíbila, že se Iveta k problému vyjádří v pořadu Iveta živě, kde odpovídá prakticky jen na dotazy svých asi pečlivě vybraných fanoušků. K tomu ale nedošlo, ve studiu na trapas nesměl nikdo ani pomyslet. Odteď ale kvůli přístupu televize bude budit pochybnost vše, co s celým projektem souvisí…

Reklama

Další články

Načítám