Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

O2 nedávno uvedlo revoluční mobilní tarify FREE. Moc se ale neví, že v kombinaci s Internetem na doma od O2 je dostanete ještě o stovku levněji. Podívejte se, jak na to.

Tarify FREE o další stovku levnější. Jak to?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nové revoluční tarify od O2 můžete mít za ještě lepší cenu, než jakou operátor inzeruje v reklamách. Pokud už totiž máte Internet na doma od O2 nebo si chcete domů pořídit nový internet, dostanete na svůj FREE tarif každý měsíc slevu 100 Kč. Sleva přitom bude platit celou dobu, kdy budete obě dvě služby využívat současně.

Garance stálé ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O2 nedávno výrazně vylepšilo svou nabídku Internetu na doma: Zatímco dřív vám akční cena internetu přestala po prvním roce platit a museli jste sáhnout hlouběji do kapsy, teď operátor garantuje akční cenu všem novým zákazníkům po celou dobu využívání internetu.

Základní tarif o 51 korun levněji

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aby toho nebylo málo, O2 navíc snížilo cenu svého základního tarifu. Internet Start+ s rychlostí stahování dat až 2 Mb/s nově stojí jen 353 Kč, místo dřívějších 404 Kč. Internet od O2 si tak můžete pořídit o 51 Kč levněji než dříve.

O2 TV: 14 nových TV kanálů včetně dvou v HD rozlišení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Skvělou možností, jak vylepšit svůj Internet na doma, je pořídit si ho společně s digitální televizí O2 TV. Například Internet Optimal+ až 20 Mb/s spolu s více než 40 TV kanály teď pořídíte dohromady jen za 656 Kč měsíčně, opět s garancí stálé ceny napořád. O2 zároveň rozšířilo programovou nabídku O2 TV o 14 nových programů včetně dvou v HD rozlišení. Těšit se tak můžete na zajímavosti ze světa celebrit, nové populárně naučné pořady, evropskou filmovou produkci, výuku angličtiny či mezinárodní a finanční zpravodajství.

Další články

Načítám