Hlavní obsah
Článek

Letošní show Královny popu bude poctou českým hitmakerům, a tak je jasné, že nebude chybět hit Tři oříšky. Ten ale nebude zpívat původní interpretka Iveta Bartošová (†48), místo ní producent Janis Sidovský skladbu přidělil mladé krásce Monice Bagárové (29).

Důvod je prostý. Bojí se, že by mu Iveta udělala tak maximálně ostudu. "Ivetu rád znovu oslovím, ale až bude v dobré kondici," řekl Super.cz Sidovský. A proč zvolil právě Moniku Bagárovou? "Moniku si zamiluje každý, stejně jako Popelku. Je krásná a talentovaná," dodal Sidovský.

Bartošová na Královnách popu vystoupila poprvé v roce 2000, pak dostala pozvání ještě v roce 2007, svůj návrat mezi pěveckou elitu ale sama zrušila v den konání koncertu. Sidovský další faux pas nepřipustí!

Bagárová cítí příležitost, písnička Tři oříšky je jedním z nejznámějších hitů Karla Svobody a zazní vedle Lásko má, já stůňu, S láskou má svět naději nebo Lady Carneval. Kromě Moniky Bagárové v programu živě zazpívají ještě Leona Machálková, Ilona Csáková, Monika Absolonová, Markéta Konvičková nebo pěvecké legendy Hana Zagorová, Marie Rottrová a Petra Janů.

Reklama

Další články

Načítám