Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho očekávané večery ve znamení tance a noblesy odstartovaly. Po dvou letech se vrátila na televizní obrazovky v pořadí již pátá řada StarDance, když hvězdy tančí. Hned úvodem večera zatančili tango Marek Eben (66) a Tereza Kostková (47). Moderátorská dvojice s předstihem předesílala, že se poprvé předvede na tanečním parketu. „To naše tango je splněným přáním diváků. Byla to první a rozhodně ne poslední novinka," řekla Kostková.

V hledišti nechyběli bývalí účastníci předešlých čtyř řad taneční show. Své následovníky sledovala Aneta Langerová, Jolana Voldánová, Dana Batulková nebo Roman Vojtek. Osm tanečních párů předvedlo tance Waltz a Cha-chu.

Nejvýraznější opálení předvedla Simona Švrčková, partnerka herce Davida Švehlíka, nejvyšším párem byla Pavlína Němcová (52) a Jan Tománek (televize kvůli nim musela najmout kameru s jeřábem). Nejzajímavější choreografii překvapivě předvedl hokejista Martin Procházka, největší dekolt ukázala Barbora Poláková a nejvíce kůže v odvážně střiženém tanečním kostýmu ukázala Dana Morávková (52).

Ve startovním kole nikdo z osmi tanečních párů nevypadl, a přestože porota hodnotila, její soudy neměly žádnou váhu. Jediný pár, který si v taneční show už nezatančí, je Tereza Kostková s Markem Ebenem.

V galerii najdete spoustu záběrů, které jste v televizi neviděli.

Reklama

Další články

Načítám