Hlavní obsah
Článek

Modelka a herečka Denise Richards v minulosti ztvárnila po boku charismatického Pierce Brosnana půvabnou Bond Girl s líbeznou tváří a se záviděníhodnou postavou. Více než deset let poté se ale postava bývalé manželky Charlieho Sheena proměnila v hromádku chodících kostí.

Dvaačtyřicetiletá hvězda byla spatřena v pondělí v Los Angeles, kde šokovala svou více než útlou postavou a ztrhaným výrazem. I přes volnější tílko bylo zřejmé, že Denise skrývá extrémně tenké křivky, kterým napovídaly kostnaté ruce a vyhublá tvář.

Denise v posledních měsících pravidelně cvičí a dodržuje přísný jídelníček. I když mnozí spekulují, zda herečka netrpí některou z poruch příjmu potravy, její přátelé to popírají. „Denise byla vždycky štíhlá. Celá její rodina je štíhlá. V ničem se nezměnila, jen cvičí pilates a je prostě pořád v zápřahu. Je svobodnou matkou tří aktivních dívek, a to ji neustále udržuje v pohybu,“ uvedl jeden z jejích spolupracovníků v únoru. Otázkou ale zůstává, zda se její přátelé nesnaží její problémy krýt...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám