Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mahulena Bočanová (57) je velmi výrazný, jak i ona sama říká, jižní typ. S oblibou se obléká do zářivých barev, které její zjev kreolky ještě umocňují. Módní policie jí to často vyčítá, stejně tak jako její až příliš husté obočí.

Herečka se evidentně inspirovala v legendární mexické malířce Fridě Kahlo, které by mohl srostlé husté obočí závidět i sovětský politik Leonid Iljič Brežněv. Mahulena ho sice nenechává srůst úplně, ale i tak skoro nepotřebuje čepice s kšiltem a slunce jí přes hustý porost nemůže svítit do očí.

Přitom ale miluje návštěvy na kosmetice a ráda se nechává hýčkat i šikovnýma rukama vizážistek. K tomu, aby obočí zkrotila do méně bujného porostu, se ale nenechala přemluvit, ani když společně s dalšími známými tvářemi TV Prima navštívila novou prodejnu luxusní kosmetiky, kde se televizním kráskám dostalo i zkušeného poradenství.

"Mám se ráda taková, jaká jsem," říká Mahulena s tím, že na sobě opravdu nehodlá nic měnit. A zástupy mladíků, v čele s exotickým, o více než dvacet let mladším tanečníkem, kteří o ni stojí, dávají její teorii za pravdu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám