Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavel Novotný (43) má sice s přítelkyní Veronikou téměř dvouletou dceru Lauru, do chomoutu se ale příliš nehrnul. Nyní na syna legendárního baviče Petra Novotného (76) přece jen došlo a Super.cz se podařilo zjistit, že k sňatku dojde už tuto sobotu.

Přestože je otec Novotného židovského původu a samotný ženich zapřisáhlý ateista, obřad se přece jen uskuteční v kostele. Rodina nevěsty, pocházející z Moravy, je totiž věřící. Pavel a Veronika si ale řeknou ano v pražském nevysvěceném kostele Sacre Coeur, takže je celá situace vyřešena doslova šalamounsky. Navíc před šesti lety se na stejném místě vdávala mladší dcera známého baviče Lenka, a tak mají Novotní místo již jednou prověřené.

„Původně jsem si myslel, že budeme mít svatbu na úřadě, ale sehnat matrikáře o víkendu by nebylo jednoduché," vysvětloval důvody ženich.

Pro Pavla Novotného to prý musí být jediná svatba v jeho životě. „Otec se na svatbě mé sestry nechal slyšet, že každému dítěti půjde na svatbu jen jednou. Tak jsem si musel dobře rozmyslet, koho si beru," vtipkuje Pavel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám