Hlavní obsah
Článek

Krásná Tereza Kostková (47) se pomalu, ale jistě stává po bezkonkurenční Halině Pawlowské (69) druhou nekorunovanou královnou hlubokých dekoltů. Kde se na ni hrabe třeba taková Míša Ochotská (39), která odhalený žlábek pojala jako svou obchodní značku.

Se změnou počasí Tereza Kostková s nadšením vychází do společnosti v odhalujících letních šatičkách. Na prezentaci opalovacího prostředku chtěla nejspíš doslova na vlastní kůži dokázat, že sluneční paprsky na její alabastrovou pleť nepatří. "Miluji moře a sluníčko. Ale co se týká opalování, tak ale dobře vím, že méně znamená více," vysvětlila na tiskovce Kostková.

Herečka si díky své profesi ani nemůže dovolit více se opálit. Vzhledem k tomu, že točí seriály i v létě na přeskáčku, tak by narušovala kontinuitu natáčení. „Posledních šest let točím i o letních prázdninách a musím navazovat na to, co mám roztočeno. Prakticky to znamená, že nemůžu vejít do jednoho záběru bílá jako stěna a do druhého o pět odstínů tmavší. To je hlavní důvod, proč mě zajímají prostředky chránící před slunečními paprsky," říká Kostková.

Reklama

Další články

Načítám