Hlavní obsah
Článek

Některé děti jako by rodičům z oka vypadly, u dalších panují jisté pochybnosti. Když se na výstavě o podmořském světě sešly Libuška Vojtková, Míša Nosková (41) a Martina Jandová se svými potomky, u jedné z nich by se dalo zapochybovat o "autorství".

Malý Matyáš jako by mamince Libušce z oka vypadl, i když nezapře ani geny tatínka Pepy Vojtka (58). Také Eliška Jandová je celá maminka Martina, ale po tátovi Petrovi Jandovi (81) je o trochu menší postavy. Ale další Eliška, dcera zpěvačky Míši Noskové, snad po mamince nepodědila vůbec nic.

"Je spíš po manželovi, ale kdybych se pro změnu ze zrzavé odbarvila na blond, tak by snad na hranicích uvěřili, že jsem ji neukradla," smála se Míša na výstavě, kam dorazila nejen s dcerou, ale také s manželem.

Každopádně si všichni výstavu v obchodním centru na Pankráci, která končí už tento pátek, užili. "Nejlepší bylo, že se Máťa mohl dotknout živé hvězdice a bavilo nás i krmení rybiček. Akvária bývají většinou zavřená, tohle byl úžasný zážitek," pochvalovala si Libuška Vojtková.

"Dítě už rozhodně dávno nejsem, ale stejně mě to bavilo. Poprvé v životě jsem viděla těhotného kraba, jak nese na zádech vajíčka," pěla chválu Eliška Jandová, která v poslední době doprovází matku, která se nedávno rozešla s přítelem.

Reklama

Další články

Načítám