Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tatiana Vilhelmová (45) odložila snubní prsten a nahradila jej prstýnkem od nového milence Vojtěcha Dyka (38). Od návratu z jejich společné dovolené v Portugalsku ho z prsteníčku levé ruky nesundala. Blýskla se jím i při natáčení pořadu Partička. Ve scéně, kde telefonuje s krtečkem, je neustále v záběru.

Manžel Pavel Čechák už je pro Vilhelmovou minulostí, přestože spolu mají dvě děti. Její srdce si získal o šest let mladší kolega. To, že zatím nevydělává na drahé šperky, Táňe evidentně nevadí. Módní specialisté totiž zjistili, že prstýnek s perličkou, který hrdě ukazuje, žádnou velkou hodnotu nemá. Zřejmě jenom srdeční.

Vilhelmová je v poslední době v jednom kole. Kromě natáčení Partičky, kterou odvysílá Prima příští pondělí, začala zkoušet i novou divadelní roli. Zahraje si titulní postavu ve Zkrocení zlé ženy na Shakespearovských slavnostech na Pražském hradě.

Reklama

Další články

Načítám