Hlavní obsah
Článek

Tereza Kerndlová (37) září štěstím. Jak jsme vás již informovali, zpěvačku požádal o ruku její dlouholetý přítel René a ona nadšeně řekla „ano“. Nyní se o svou radost podělila s fanoušky na sociální síti.

"Nádherné, dokonalé, intimní, skutečné. Paříž, jen my dva, pohádkový prstýnek Tiffany, svítící Eiffelova věž a spousta slziček, jsem zasnoubená," pochlubila se Kerndlová, kterou přítel požádal o ruku v prezidentském apartmá jednoho luxusního hotelu.

René Mayer, s nímž Kerndlová chodí už devět let, se pořádně vytáhl. "Nečekala jsem to, věřím, že tento šperk bude na mé ruce až do konce života," doufá zpěvačka.

"Po mém zasnoubení nám recepční Anna řekla, že před pár týdny ve stejném apartmá řekla své "ano" i Mariah Carey,“ rozplývala se Kerndlová nad tím, že se zasnoubila na stejném místě, kde pobývala její slavná kolegyně.

Jednalo se samozřejmě o tradici znovuobnovení manželského slibu, protože Mariah Carey už je za Nicka Cannona dávno provdána. Soudě podle nádherných zásnub se Tereza určitě můžeme těšit na velkolepou svatbu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám