Hlavní obsah
Článek

Nejoblíbenější český herecký pár se po mnoha letech opět objeví na stříbrném plátně. Josef Abrhám a Libuše Šafránková (†68) dotočili v prvním dubnovém týdnu novou romantickou komedii Přijde letos Ježíšek? režisérky Lenky Kny. Národem milovaní herci si zahrají dávné partnery, jimž osud po mnoha letech odloučení a mlčení připraví emotivní a překvapivé setkání.

„José už zakořenil v nové zemi a z návratu po tolika letech má obavy, protože moc dobře ví, že by mu mohl přinést nečekaná překvapení. A právě ta ho dostanou do humorných, a někdy trochu svízelných situací, v nichž musí uplatnit svůj nadhled a smysl pro rychlá řešení, aby se z řítících malérů všichni bez šrámů dostali,“ říká o své roli Josef Abrhám.

Svou filmovou hrdinku popsala také herečka Libuše Šafránková. „Květa má svůj vlastní život. To, co prožila v minulosti, ji nijak neoslabilo, ale to neznamená, že by se zdráhala občas uvěřit na zázraky. Takovým typům žen fandím.“

Natáčení probíhalo třicet dní vloni v prosinci a v lednu letošního roku v Praze, hlavně na Malé Straně. Nyní se štáb vrátil z velmi „našlapaného“ pětidenního natáčení v Mexiku. Záběry pro film vznikaly kromě Mexico City i v malebných venkovských městečkách Bernal a Colón ve středním Mexiku. Premiéra českomexické komedie je naplánována na 1.11.2013.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám