Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco v modelingu se znovu rozpoutala diskuze na téma anorexie, Česká Miss 2009 Iveta Vítová (40) spokojeně přibírá. Může si to dovolit. Přehlídková mola totiž vyměnila za newsroom televizního zpravodajství a i ten za pár měsíců opustí. Půvabná blondýnka, která zanedlouho oslaví třicátiny, je totiž ve čtvrtém měsíci těhotenství.

„Bříško už mi začíná být vidět, mám zatím jen jedno kilo navíc, ale velikost džín 28 se už stává minulostí,“ prozradila Iveta, pro kterou jsou těsné kalhoty jedinou známkou jejího požehnaného stavu. „Zatím prožívám ‚ukázkové‘ těhotenství. Nikdy mi nebylo špatně od žaludku a ani chutě se mi nijak nemění,“ svěřila se během slavnostního otevření nového butiku v obchodním centru na Smíchově nastávající maminka.

Díky minimálnímu váhovému přírůstku Iveta těhotenskou módu zatím neřeší. A brzy je podle ní i na nákup výbavičky. „Je ale pravda, že už koukám po kočárcích i věcech, které budou potřeba. Samozřejmě v neutrálních barvách, protože, i když už nám pan doktor naznačil, pohlaví miminka ještě stoprocentně potvrzené nemáme,“ dodává tajuplně moderátorka, která ale už tuší, co se jí narodí.

Vítová nebyla o moc sdílnější ani pokud jde o jméno jejího prvorozeného potomka. „Jména jsme s manželem řešili zrovna před pár dny. Máme vybrané zatím dvě až tři - jak holčičí, tak pro chlapečka. Kupodivu to bylo docela jednoduché - manžel to nechal na mně,“ směje se Iveta. Ta má kromě svého muže velkou oporu také v mamince a kolegyni Kristině Kloubkové. „Kristínka má desetiměsíční holčičku, takže její rady i poznatky v tomto směru jsou ještě ‚čerstvé‘ a pro mě ve všem přínosné. Od těhotenského oblečení, vybavení pro miminko až po výběr kočárku. Mě by třeba nenapadlo vybírat kočárek podle toho, kolik centimetrů měří korbička,“ říká Iveta.

S Lutovskou se o několik cenných zkušeností podělila i na akci přítomná herečka a moderátorka Michaela Maurerová. „Byla jsem ten typ, který studuje všechny mateřské příručky, ale pak jsem dostala radu, abych žádný rady neposlouchala a dala na intuici. Poslechla jsem a zjistila, že je nejlepší řídit se vlastním instinktem a pak je každá máma tou nejlepší, jakou v dané chvíli může být,“ prozradila maminka čtyřletých dvojčat s tím, že nejtěžší pro ni bylo naučit se věci plánovat. „Musela jsem se zdokonalit v disciplíně, která mi nebyla vlastní, a to je time management. V praxi to vypadá tak, že jednotlivé aktivity rozpočítáváte na vteřiny, ne na minuty,“ dodává Míša.

Reklama

Další články

Načítám