Hlavní obsah
Článek

Karel Šíp (78) patří díky oblíbené talk show Všechnopárty k největším hvězdám České televize. Pořad si každý pátek pouští kolem miliónu diváků, a tak se populární moderátor rozhodl říct si o větší honorář.

S televizí vedl dlouhá a tvrdá jednání, která mu prý nakonec přinesla kýžené ovoce. Podle deníku Aha! nyní za jeden díl bere 100 tisíc korun.

Jak sám Šíp přiznal, tento druh vyjednávání pro něj rozhodně není příjemný, a navíc se mu nelíbilo, že se částka, kterou bere, dostala do bulváru.

„I v naší branži platí, že odměna je na základě smluvní dohody. Navíc je tato dohoda čistě interní záležitostí mezi oběma smluvními subjekty. To, že se ta věc dostala do bulvárních novin, bylo nemorální od toho, kdo tuto informaci vynesl ven. Nepodařilo se nám tohoto vynašeče zjistit,“ prozradil Šíp na chatu ČT s tím, že jeho odměna nijak nevybočuje z řady.

„Ujišťuji vás, že moje odměny nijak nevybočují z obvyklých relací. Jistě jste si všiml, že u mého jména nikdy nečtete 'nejlépe placený moderátor'. Nemám žádného manažera a věřte, že tenhle druh vyjednávání mi je vždy velmi nepříjemný, ale občas ho musím zkrátka podstoupit,“ odpověděl v chatu na dotaz čtenáře, který se nad jeho honorářem podivoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám